Hond stinkt uit zijn bek? | 10 Tips slechte adem hond!

Oorzaken, oplossingen en middelen tegen slechte adem bij honden.

Tandenkrabber hond | AE Dogz tandsteenkrabber | Scaler

Tandenkrabber hond

tandsteen verwijderaarDe AE Dogz tandenkrabber voor honden is dé tool waarmee je niet alleen gemakkelijk tandsteen verwijdert, maar óók een slechte adem en gebitsontstekingen voorkomt. 

Het verschil met andere tandsteenkrabbers is dat de AE Dogz zó is ontworpen, dat zowel de linker- als de rechterkant van het gebit gemakkelijk tandsteenvrij kan worden geschraapt. Je kunt de AE Dogz tandenkrabber alléén op deze website kopen. 

tandenkrabber bestellen

 

 

Waarom is AE Dogz uniek?

Detandsteenkrabber AE Dogz reinigingstool voor het hondengebit is speciaal ontworpen voor zowel rechtshandigen als linkshandigen. En niet te vergeten: door zijn fijne afmeting is het haakje geschikt voor de kleinere tandjes maar óók voor de grotere hondentanden.

 

Is een tandenkrabber wel veilig?

tandsteenreinigerIn principe is de tandsteenreiniger veilig voor je hond. Het tandglazuur is immers sterker dan de reiniger zelf. Om een gaatje te kunnen boren heeft een dierenarts een diamantboor nodig, dus dat geeft goed weer dat tandglazuur niet gemakkelijk te beschadigen is. 

 

Wél is het van belang dat je hond zich in een rustige en vertrouwde omgeving begeeft. Niet alle honden accepteren een gebitsbehandeling even snel. Wees geduldig en reinig liever niet het hele gebit in één keer.

 

tandenkrabber bestellen

 

 

Door iedere vordering te belonen zal je viervoeter het gaan zien als een plezierige belevenis, maar om dat te bereiken vooraf veel geoefend moeten worden.

Tandsteen kan overigens beter voorkomen worden. Door enkele keren per week de tanden van uw hond goed te poetsen (het liefst in combinatie met een tandpasta op basis van actief zuurstof zoals Oxyfresh Pet) kan tandplak minder snel mineraliseren tot tandsteen. 

 

Lees ook: 

Best middel slechte ademBeste tandenborstelSterkste speelgoed –
Zelf tandsteen weghalenBeste tandpasta