Hond stinkt uit zijn bek? | 10 Tips slechte adem hond!

Oorzaken, oplossingen en middelen tegen slechte adem bij honden.

Honden shampoo? Top10 beste shampoo’s hond en kat!

Beste Hondenshampoo


Ben je op zoek naar een goede hondenshampoo? De meeste goedkope vachtreinigers voor honden en katten werken vooral averechts. Ze bevatten namelijk bijtende en prikkende ingediënten zoals alcohol, sodium lauryl sulfaat of parabenen! Dit zorgt ervoor dat het wassen van uw viervoeter niet verloopt zonder slag of stoot. Waar kun je het beste op letten? Enkele tips!

1: OxyFresh Pets Shampoo

Niet zomaar is OxyFresh Pets Shampoo één van de meest verkochte producten tegen een vieze vacht bij honden en katten.
Met OxyFresh Shampoo trakteert u uw viervoeter op een gezond en prachtig uitziende vacht.

Wat is er zo uniek aan Oxyfresh?

Oxygene vernietigt stinkende geurtjes op een manier dat geen enkele formule kan evenaren! Oxygene, ook wel actief zuurstof genoemd dat vrijkomt uit de stof chlorine dioxide, verdelgt niet alleen nare luchtjes, maar bestrijdt ook de bron! De meeste bacteriën verstoppen zich in de vacht op de droge, zuurstofarme plekken. Door huid en vacht te confronteren met actief zuurstof sterven deze bacteriën af.

Niet zomaar is OxyFresh Pets shampoo een van de meest populaire producten voor het creëren van een frisruikend en gezond-uitziende vacht bij huisdieren! Wat biedt deze shampoo nog meer?

1. Neutrale PH waarde
2. Alleen veilige en diervriendelijke ingrediënten voor een glimmende, lekker-ruikende en mooi verzorgde vacht!
3. Aloe vera dat een helende werking heeft bij een huid dat droog is, pijnlijk aanvoelt of is geïrriteerd door bijvoorbeeld vlooien of tekenbeten.

Favoriet!

Deze unieke shampoo is dé favoriet van vrijwel alle juryleden bij honden- en kattenshows. Niet alleen vanwege haar volume-makende, deodoriserende en ontspannende werking, maar vooral omdat ze geen bijtende en irriterende bestanddelen bevat en vooral helend werkt bij een gevoelige of pijnlijke huid! Dit is precies waarom diereneigenaren, dierenartsen en groomers kiezen voor OxyFresh Pets Shampoo!